About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Advertenties

2 Reacties op “About

  1. Jacco,

    Dit is een mooi verslag, leuk. En het is inderdaad heel spannend hoe de mensen er dan over denken. Misschien is groen en natuur dan wel een heel vanzelfsprekend iets en volop aanwezig. En is Leidsche Rijn en landgeod Haarzuilens grotendeels onder water verdwenen, omdat ze zeewaterspiegelstijging niet te stoppen was. Utrecht aan zee, met een aantal waddeneilanden voor de kust, zoals Kasteel de Haar en het dorp op een oude zandkop. Toch jammer dat we niet mee gaan maken en mensen leven is toch eigenlijk maar kort.

  2. Hey Jacco, dat is lang geleden. Alles goed met je? Is je dochtertje al aan het praten. Jeetje waar gaat de tijd. Sinds gem. Woerden. Werk je er nog? Wel ik zag je in het lijstje van Elise op Linkedin. Groeten van Dionne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s